Huumejärjestön pomo

Kirjailija: Mirka Vainikka & Terhi Ojala Lukija: Sinikka Salminen

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
True crime

Eräässä työpaikassa meille soitettiin pommiuhkaus. Uhkaaja oli asiakkaamme ja vanha väkivaltarikollinen. Hän oli huonossa kunnossa. Jonkin aikaa pohdimme, onko uhka todellinen ja miten toimisimme, jos asiakas vaikkapa saapuisi ovelle. Päättelimme, että niin huonossa kunnossa hän tuskin onnistuisi rakentamaan pommia. Osa työporukasta googletti ohjeita pommin rakentamisesta ja sanoi, että ei nyt ylireagoida. Kukaan ei ollut tilanteessa mitenkään kauhuissaan. Kenties tämän alan ammattitauti on se, että harva asia oikeasti järkyttää. Mirka Vainikka on nähnyt huumemaailman monet kasvot. Hän on tarkastellut sitä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen näkökulmasta, mutta ollut myös huumeriippuvaisen läheinen. Mirka näki jo nuorena, kuinka huumeet vievät hengen. Toisaalta hän on saanut todistaa myös sen, miten pohjakosketuksen tehnyt toipuu ja saa uuden mahdollisuuden elämään. Tässä kirjassa Mirka kertoo matkastaan huumetyön vaikuttajana aina kaduilta päätöksenteon kabinetteihin. Äänen saavat myös Mirkan elämän varrella kohtaamat ihmiset: niin huumeriippuvuuteen sairastuneet kuin heidän läheisensäkin. Mirka kertoo, miten tavallisesta duunariperheen tytöstä kasvoi yksi Suomen huumepolitiikan kehittämisen näkyvimmistä puolestapuhujista sekä Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja – tai kuten eräs media häntä kuvaili: huumejärjestön pomo. Kirjan toinen kirjoittaja Terhi Ojala viestinnän ja media-alan moniosaaja.

Mistä äänikirjan Huumejärjestön pomo löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Huumejärjestön pomo
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Huumejärjestön pomo ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Huumejärjestön pomo ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot